6 Ιουνίου 2008

Metallica New Album, Update!

Χθες, στο Λονδινο, οι αντιπροσωποι του Rock Sound & του Metal Hammer ειχαν την τυχη να ακουσουν πρωτοι καποια απο τα νεα τραγουδια των Metallica. Ας δουμε τι γραφουν οι πρωτοι:

"Μια απο τις πρωτες εντυπωσεις και μια μονο ακροαση, ειναι πως τα τραγουδια που ακουσαμε θυμιζουν πολυ τους κλασσικους Metallica στον ρυθμο, μερες απο το "Master of Puppets, ".. And Justice For All" (αλλα με μπασο!) και το "Black Album" χωρις να ακουγονται ξεπερασμενα ή κουρασμενα."

"Απο τα εξι τραγουδια που ακουσαμε αυτο το απογευμα, μονο ενα ειχε ενα προσωρινο τιτλο "Flamingo". Αργη εισαγωγη, το τραγουδι ειναι κοντα στο "Battery" στον ρυθμο, με 2 σολο κιθαρας."

"Το πρωτο single ειναι ενα επικα δυνατο ροκ στο στυλ του "The Unforgiven", "Nothing Else Matters" και "Sanitarium" με ενα head-banging μερος (δεν πιστευω οτι θελει μεταφραση αυτο) και καποια ριφακια στο στυλ των THIN LIZZY. "

"Ενα τραγουδι εχει τους στιχους "Ιnto abyss, you don't exist, you can't resist the Judas kiss". Ενα αλλο θυμιζει αχνα τους RAGE AGAINST THE MACHINE οσον αφορα τα ντραμς και το μπασο με στιχους για την αυτοκτονια ενω το τελευταιο τραγουδι που ακουσαμε (ηχογραφημενο ως "The Song!") εχει διαρκεια κατω απο 5 λεπτα με γρηγορους thrash ρυθμους και μια δοση απο TESTAMENT!"

"Ευτυχως υπαρχουν αρκετα παραδοσιακα σολο κιθαρας του Kirk Hammett και αξιοπρεπης ηχος των ντραμς. Τα φωνητικα του Hetfield ειναι σε καλη κατασταση ενω ολα τα τραγουδια εχουν διαφορετικα μερη σε αυτα, δινοντας την εντυπωση πως το συγκροτημα ξαναζει την "κλασσικη" περιοδο του."

Το Metal Hammer σε μια μακροσκελη αναλυτικη παρουσιαση του καθε τραγουδιου, κανει λογο για Slayer, Led Zeppelin, Μaster of Puppets και καταληγει:

"Οι αρχικες μας εντυπωσεις ειναι πως αυτο το αλμπουμ προκειται να μας ανατριχιασει αλλα για το εαν ειναι αυτο που ελπιζαμε, θα χρειαστουμε περισσοτερες ακροασεις. Ειμαστε πραγματικα ανακουφισμενοι και ενθουσιασμενοι και δεν μπορουμε να περιμενουμε να ακουσουμε τα υπολοιπα!".

Στα βιντεο που ακολουθουν, ο Lars μας παρουσιαζει το νεο αλμπουμ με τον δικο του μοναδικο τροπο.. ενω στο αλλο βλεπουμε καποια δυνατα και γρηγορα riffs.






Ευχαριστούμε θερμά το scarygreeks.blogspot.com και το φιλο YpNo που μας ξεσηκωσε!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails